Tävla på stan när du går ljuspromenaden

Tävla med #Stockholmsjul när du går ljuspromenaden. På vägen möter du bland annat misteln vid Centralstationen och älgarna på Nybroplan, som båda ingår i varsin tävling.
 

 

Tävlingarna pågår fram till trettondag jul, den 6 januari 2017.

 
 
 

Pussas under misteln vid Centralstationen

På julpromenaden (den romantiska promenaden) möter du bland annat misteln vid Centralstationen där du kan pussas, ta en selfie och ladda upp på Instagram med hashtag #mistelpuss.
 

Med din bild har du chansen att vinna en hotellnatt med middag från Nordic Light Hotel för två.
 


PS. Om du har ett privat Instagram-konto kan du skicka bilden direkt till @stockholmsjulofficial på Instagram, annars kommer vi inte kunna se ditt bidrag. Alternativt kan du delta i tävlingen direkt på Facebook och skicka din bild till oss i kommentarerna.

 
 
 
 

Gissa ljusen i älgen Helge vid älgarna på Nybroplan

På Skogspromenaden (en ljuspromenad för hela familjen) möter du bland annat älgarna på Nybroplan där du kan räkna ljusen i älgen Helge, som går sist i ledet med ett rött band runt halsen.
 

Delta i tävlingen direkt på Facebook genom att gissa antalet juleljus som ingår i älgen Helge – du skriver din gissning i kommentarerna.
 

Med din gissning i kommentarerna har du chansen att vinna en årsanvändning av el från Fortum och en miniatyr av älgen Helge.