Hur många juleljus har älgen Helge på Nybroplan?

Var med och tävla om en årsanvändning av el från Fortum och få en miniatyr av älgen Helge. Kan du gissa hur många juleljus Helge består av?

 

Från skogen har sju älgar traskat in på Nybroplan. Rudolf är ledarälg och går stolt längst fram i ledet. Efter Rudolf traskar Julius, Juligen, Hildemar, Älgvis, Älgskling och sist finner vi älgen Helge.
 

Sist, men inte minst, älgen Helge på Nybroplan – med ett rött band runt halsen.

Sist, men inte minst, älgen Helge på Nybroplan – med ett rött band runt halsen.

 

Delta i tävlingen på Facebook

Delta genom att gissa antalet juleljus i älgen Helge på Nybroplan – skriv ditt svar i kommentarsfältet. Passa gärna på att skicka med en julhälsning till älgen Helge.
 

 

Delta i tävlingen på Instagram

Du deltar i tävlingen genom att fotografera älgen Helge på Nybroplan och publicera den på Instagram.

 

Som bildtext anger du #Helgeljus, hur många juleljus du gissar att älgen Helge består av och glöm inte att skicka med en julhälsning till Helge. :-)

 

Du som har ett privat Instagram-konto kan också delta. Men, för att ditt bidrag ska bli tillgängligt för oss behöver du skicka ditt bidrag som ett privat meddelande till @stockholmsjulofficial.

 

Du som inte själv deltar i tävlingen, men som använder Instagram kan se bidragen på Instagram med hashtag #Helgeljus.

 

Tävlingen pågår fram till trettondag jul, den 6 januari 2017.
 

 

Vinster

1:a pris
En årsanvändning av el från Fortum
och en miniatyr av älgen Helge.

2:a pris
Slow Juicer från Philips
(värde 3 299 kr)

3:e pris
Kockkniv G-2, 20 cm från Global
(värde 1 295 kr)

 

Älgarna vid Nybroplan invigdes Lördag 19 november.

 
 

Tävlingsvillkor för ”#Helgeljus”

Tävlingen #Helgeljus organiseras av Fortum Power & Heat AB (Fortum) och pågår från 19 november till och med kl. 23:59 den 6 januari 2017. Tävlande måste vara över 18 år eller delta med förälders medgivande. En jury bestående av representanter från Fortum och City i Samverkan utser vinnarna och juryns beslut kan inte överklagas. Det kommer delas ut ett första-, andra- och tredjepris. Vinnare kontaktas för kompletterande uppgifter. Det vinnande bidraget belönas med ett års elförbrukning till ett värde som ej överstiger 30 000 kWh. Andra pris är en Slow Juicer från Philips (värde 3299 SEK). Tredje pris är en kockkniv G-2, 20 cm från Global (värde 1295 SEK). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För att hantera administration och möjliggöra en kvalitativ bedömning av tävlingsbidragen är högsta antalet godkända bidrag 5000 st. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att tidigarelägga sista datum för att skicka in bidrag om högsta antalet tävlanden uppnås. Juryn går igenom bidragen och den som kommit närmast i kombination av motivering kommer att vinna. Vinnarna kontaktas efter tävlingens slut via mail eller telefon. Anställda på Fortum och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att Fortum eller koncernföretag får behandla dina uppgifter och kontakta dig med information och erbjudanden via sms, telefon eller e-post. Du kan när som helst kontakta Fortum för att rätta eller radera information om dig. Fortum delar inte informationen med tredje part.